Jedilni koti<meta name=
Stoli za jedilnico

Stoli in klopi za jedilnice

Čas, ki ga preživimo za jedilno mizo je dragocen. Takrat pridobivamo energijo za vsakodnevne napore in užitek je še toliko večji, če se v jedilnici usedemo na kvaliteten stol ali klop. Eden najzahtevnejših elementov v mizarskem poklicu je ravno jedilniški stol.

Že pri šolanju za mizarja je ta element uganka za mnoge glave željne znanja. Na prvi pogled je povsem enostaven element, ampak, ko se poglobimo v podrobnosti vidimo, da temu ni tako. Stol predstavlja tudi za mizarske mojstre z večletnimi izkušnjami pravi izziv. Podobna zgodba velja za jedilniške klopi, ki se nahaja za jedilno mizo in z njo pridobimo veliko prostora.

V zgodovini skorajda ni bilo hiše brez klopi. Družine so bile večje in izkoristek klopi v jedilnici je bil veliko boljši od stola. Vse pa je odvisno od posameznika in povsem njegova odločitev je na čem bo sedel pri svojem obedu.

Naša ponudba stolov in klopi za jedilnice

stol za jedilnicoVedno gledamo, da je skladno z jedilno mizo. V večini primerov se izdelujejo kot jedilna garnitura. V tem primeru je prednost v tem, da so barve in materiali izdelani v eni sarži. Ker je les naravni material in z leti nekoliko spreminja svojo zunanjo barvo, imamo na ta način zagotovilo, da ne prihaja do prevelikih odstopanj.

Stole za jedilnico ali klopi za jedilnice lahko po želji uskladimo z jedilno mizo in kuhinjo, v kolikor se odločite za opremo kompletnega prostora. Možno pa je dobiti vsak element posebej, ki pa ga po najboljših močeh prilagodimo in poenotimo s pohištvom, ki je že v prostoru.

Na klopeh so lahko prisotne sledi rezbarjenja, katere dvigujejo nivo samemu izdelku.

Lahko pa se tudi odločite za surov serijsko izdelan stol, ki pa ga mi površinsko obdelamo in vključimo v celoten izgled prostora. Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v naši galeriji.

Za informacije nam pišite na info@masivno-pohistvo.si

masivna kuhinja v akciji
masivno pohištvo po meri

Galerija

Masivni jedilni kot s stoli Jedilni kot