masivni jedilni kot
kot za jedilno mizo
kot narejen po meri

Jedilni koti

Jedilni koti niso več stvar preteklosti!

Jedilni koti se v vse večjem obsegu vračajo v naše kuhinje. Zakaj? Zato, ker prostoru dajo prav poseben občutek domačnosti, poleg tega pa služijo tudi kot odličen prostor za druženja ob mizi. Njihova velika prednost pred ostalimi kuhinjskimi elementi je v tem, da nam na enostaven in predvsem nevsiljiv način omogočajo, da kuhinjo izkoristimo do zadnjega kotička.

Jedilni koti so idealna rešitev za funkcionalno zapolnjen del prostora. Primerni so več ali manj za vsako kuhinjo. Današnja raznolika ponudba na tržišču nam omogoča, da kuhinjo uredimo po svojih željah in okusu. Jedilni koti so dandanes namreč izdelani iz različnih materialov, v različnih barvah.

Kot v katerem ste si zamislili jedilno mizo samo obdate s klopjo ter stoli in že imate sestavljen jedilni prostor. Pomembno je, da izberete takšen jedilni kot, ki bo skladen z vašo kuhinjo in hkrati udoben. Zakaj? Zato, ker nemalokrat kuhinja postane glavni prostor druženja, dolgih klepetov ali zabave, zaradi česar je še toliko bolj pomembno, da so izbrani jedilni koti udobni. Skratka ne oklevajte več – sebi in svoji kuhinji privoščite spremembo!

Jedilni koti vas zagotovo ne bodo pustili na cedilu in boste z njimi več kot zadovoljni.

Pri nas ga izdelamo po vaših željah in dimenzijah. V celoti je narejen iz masivnega lesa in površinsko obdelan po vaši izbiri. Uskladimo ga s prostorom in pohištvom, ki ga že imate.

masivna kuhinja v akciji
masivno pohištvo po meri

Galerija

Kot v gostinskem lokalu Jedilni kot v kuhinji Kot narejen po meri iz naravnega lesa