kuhinja po meri
unikatne mize
unikatni stoli
unikatni stoli

cena kuhinjeMasivne kuhinje po meri

Kuhinja je prostor v katerem preživimo velik del svojega časa. Zato je po meri izdelana kuhinja, še toliko udobnejša, ker je prilagojena vašemu načinu dela in vašim potrebam.

Pomembna v kuhinji je razporeditev elementov in prilagoditev različnim prostorom. Če želimo to doseči je potrebno prostor izmeriti in narediti idejno skico, pri kateri sodelujeta kupec in proizvajalec.
Možnosti pri kuhinjah so neskončne, še posebno v primerih, ko je kuhinja narejena po meri in željah uporabnika.

Kakšna je naša kuhinja

Dodatni elementi za kuhinjoPri nas je možno dobiti samo kuhinje narejene iz 100% masivnega lesa. NE poslužujemo se »trika« – masivna fronta, vse ostalo pa je narejeno iz umetnih materialov (iverala). Da kuhinja pridobi celotno sliko starinskega pohištva, uporabljamo dodatke in na poseben način izpiljene detajle, ki so primerni za stilno pohištvo.

Glede detajlov je veliko odvisno od vaših želja in potreb. Površinska obdelava kuhinje je unikatna, prilagojena modelu kuhinje in vašim željam. V primeru žlahtnejših materialov (hrast, oreh, …) je prozorno lakirana oz. obdelana s posebno tehniko, katera ustvari videz starinskega pohištva.

Naj vas še opozorimo na dejstvo, da je material naraven, zato so tudi manjša odstopanja nekaj povsem normalnega. Sama konstrukcija elementov je prilagojena najsodobnejši opremi (hladilnikom, kuhalnim ploščam, pečicam…), za izvlečne predale pa uporabljamo vodila za tiho zapiranje.

Postopek pred izdelavo pohištva po meri

Ker so kuhinjski elementi prilagojeni prostoru, je pred samim naročilom potrebno narediti idejno skico. Glede na to, da so naši proizvodi unikati in jih ne izdelujemo na zalogo, se potrudimo, da vam predstavimo končno obliko in izgled.

S pomočjo ročnih skic in s slikami že narejenih kuhinj, vam poskušamo ustvariti čim boljši občutek celovite podobe končnega izdelka. Vaša naloga pa je, da nam po najboljših možnostih posredujete vaše želje in zahteve. Dodatki naredijo kuhinjo.

detajli v kuhinjiDa bi kuhinja izgledala kot zaključena celota, je potrebno dodelati detajle. Odmične spone (panti), ročaji, vitraži, pomivalna korita, pipe so detajli, ki imajo obliko primerno za staro pohištvo. Z njimi dobi kuhinja poseben čar, vas pa za nekaj desetletij vrne v preteklost. Detajle si lahko ogledate na slikah v naši galeriji. V nekaterih primerih so dodatki izdelani po meri in nato vgrajeni v posamezne dele pohištva.

Da je kuhinja popolna, vam v naši ponudbi ponujamo tudi jedilne mize, stole in klopi, s katerimi zaključite vaš prostor v popolno celoto. Glede na to da je izdelava masivne kuhinje po meri zahteven projekt in se vam bo pojavilo veliko vprašanj, smo Vam na voljo na
e-naslovu : info@masivno-pohistvo.si.

Sporočite nam vaše želje in skušali jih bomo izpolniti.

masivna kuhinja v akciji
masivno pohištvo po meri

Galerija

Kuhinja narejena po meri Spodnji elementi Zgornji elementi Kuhinjski komplet Detajli v kuhinji so pomembni Zgornji del kuhinje Zgornji del kuhinje