kuhinja po meri
unikatne mize
unikatni stoli

Oprema lokalov

Oprema lokalov v veliki meri pripomore k dobremu počutju gostov. Lokali, ki imajo dušo in nas popeljejo nekaj desetletji v zgodovino pa dajo gostilni ali baru še poseben šarm. Prostori dobijo domačnost, kar pripomore k dobremu počutju. Opremo naredimo po meri in tematsko uskladimo. Površinska obdelava je pomemben dejavnik, saj so površine v javnih prostorih precej obremenjene. Obdelane morajo biti s posebnimi laki, ki prenesejo velike kemične in mehanske obremenitve. Dobro počutje je ključ do uspeha vsakega gostinca.

Če se gost v lokalu dobro počuti, se bo vračal in s tem pripomogel k obojestranskemu zadovoljstvu. Pomembno je tudi, da imamo urejene zunanje površine, ki s svojo domačnostjo privabljajo goste.

Taka vrsta opreme je prav tako uporabna za kmečki turizem in vinske kletis. Pri opremi kmečkega turizma je že v osnovi potreben starinski stil pohištva. Tukaj je domačnost prostora na prvem mestu.

Kakšna opremo za lokale nudimo

Naša oprema je narejena iz masivnega lesa in površinsko obdelana po željah naročnika. V ponudbi lahko dobite tudi opremo, ki jo potrebujete zunaj gostinskih prostorov.

Mize in stoli, ki se uporabljajo na prostem, so izdelani po vaših merah in zahtevah. Ker je oprema narejena iz kvalitetnega masivnega lesa, je njihova življenjska doba dolga.

okenske polkneNaše reference in izkušnje na področju opreme gostinskih lokalov in barov so bogate. Projekt prevzamemo kot celoto in po pogovoru z naročnikom ali arhitektom izberemo optimalno možnost. Naši izdelki so lahko dekorativnega značaja ali pa vam naredimo celotno opremo lokala. Prostoru dodana dekoracijska oprema doda še poseben čar.

Za lokal vam izdelamo tudi zunanje opremo kot so okenske polkne, masivna vhodna vrata ali različne dekorativne stebre iz masivnega lesa po vašem okusu in željah. Polkne na oknih so lahko narejene iz različnih vrst lesa ravno tako ostali dodatki.

V galeriji si lahko ogledate nekaj opremljenih lokalov, ki smo jih izdelali.

Za informacije nam pišite na info@masivno-pohistvo.si

masivna kuhinja v akciji
masivno pohištvo po meri

Galerija

Pult v lokalu z blagajno Notranja oprema lokala Zunanja oprema lokala